Apparaten en accessoires
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
258.3 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
744 kJ /
177.8 kcal
Vetten
13.2 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Zalmsoufflé
1 Std.